פטכיות ילד בן שנה לאחר חיסון mmrv

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/02/2020 | 14:38 | מאת: טל

דר שלום, אשמח לעזרתך. הבן שלי בן שנה קיבל לפני שבוע mmrv לאחר שלפני 3 חודשים בגיל 9 חודשים קיבל mmr. ספירה לפני חודשיים עם טסיות תקינות. הופיעו לו פטכיות כ 20 במספרם בכף יד ימים וזרוע ימין עד מעל המרפק. אין תופעות נוספות. אמרו לנו לעשות מחר ספירת דם. האם כדאי לבדוק משהו נוסף? תודה טל

איני עוסקת ברפואת ילדים, ממליצה לפנות לרופא הילדים.

20/02/2020 | 22:00 | מאת: אמא

היי, גם אנחנו כשבוע וחצי לאחר אותו החיסון והופיעו פטכיות. אצלנו גם היה מלווה בחום ועוד תסמינים ולכן שלחו למיון, שם ראה אותו רופא שהחליט כי אין סכנה ואין צורך גם בבדיקת דם.. אשמח לדעת מה נמצא בסוף אצלכם.

מנהל פורום המטולוגיה