בדיקות דם מיוחדות לקרישיות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/01/2020 | 14:08 | מאת: מיכל

צהריים טובים יש בעייה של קרישיות יתר מקבלת אליקוויס 2.5 פעמיים ביום סובלת מסוכרת ספאזם בלב עברתי בדיקות דם לא מובנות ולא יצאו תקינות מה אפשר לעשות האם זה קשור להגדלת עצם דלקת על אגודל בכף יד ומועמדת לניתוח אודה על היחס תוצאות הבדיקה :LAC RVVT SCREEN_1.28Ratio. LAC RVVT CONFIRM_1.44 Ratio. LAC RVVT RATIO_0.89. LAC SCT CONFIRM_1.27. LAC SCT RATIO_0.84. PT%_67%. PT SEC_15.7. PT INR_1.23. PLT_1.21. LYM%_30.2. ALT_38. AST_35 SPONT AggPRP_11. סוכר 153. אודה על היחס

קשה לענות לפי הנתונים שהצגת. חסרה היסטוריה רפואית מלאה ותוצאות הבדיקות חלקיות ומוצגות בצורה מבולבלת.

מנהל פורום המטולוגיה