בלוטת לימפה בירך מוגדלת

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/10/2019 | 20:59 | מאת: אלי

רציתי בבקשה לברר לפני כשבוע הרגשתי מעט כאבים בירך ושמתי לב שיש לי ממש גוש בירך נשלחתי לאולטרסאונד שם היה רשום שיש גוש כפי הנראה בבלוטת לימפה בעל מידות מסוימות ומבנהו הסונוגרפי אינו תקין האם מבנה סונוגרפי לא תקין מעיד על בעיה רצינית? נשלחתי להמטולוג באופן די דחוף לבדיקות

קשה לדעת מבלי להתרשם מגודל הממצא. יש להיבדק באופן ישיר על ידי רופא.

16/10/2019 | 20:00 | מאת: אלי

תודה על העזרה ד"ר בסופו של דבר לדעת ההמטולוג נדבקתי בשריטת החתול מהחתולים שאני מאכיל. ברוך השם לא משהו גרוע מזה.

מנהל פורום המטולוגיה