סיטי רגל ודופלר חוזר אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/10/2019 | 18:17 | מאת: אילנית לוי

ערב טוב שמי אילנית אין לי פלאפון חברה כותבת בשמי אני סובלת כבר 4 חודשים מהחמרה ברגל נפיחות כאבים ואי יציבות בהליכה ונפילות עברתי דופלר לפני 4 חודשים שאמר שיש דיויטי חדש וקריש בוריד פורמאלי התאשפזתי קבלתי חודש טיפול בזריקות והיום מטופלת בכדורי מדלל דם האם הגיוני שבבדיקה חוזרת נאמר שהקריש נעלם למרות שיש נפיחות ברגל וכאבים ברגל אחת אבל נאמר שיש לה ברגל אחורי נוזלים ובצקת ובסיטי נאמר שיש בצקת בעור ובשומן התת עורי בגפה השמאלית ובמיוחד בגובה הברך ומטה נאמר לה שמדללי דם לוקחים לתקופה ארוכה אם אין כיום קריש ברגל מפסיקים לקחת מדללי דם ואני אחרי ניתוח שבר בטבור ואם יש קשר לניתוח ומה עושים אם הכאב ברגל ובוורידים ובנפיחות מודה לך על היחס אני מרגישה מדוכאת מכל עיניין

קרוב לוודאי שיש שינויים שהתפתחו בוורידי הרגליים שגורמים לנפיחות למרות שהקריש נעלם. משך הטיפול במדללי דם אחרי קריש תלוי בגורמים רבים ולכן יש לפנות ליעוץ מסודר אצל המטולוג. לגבי קשר לניתוח-תלוי אם מועד הניתוח היה סמוך לקריש.

מנהל פורום המטולוגיה