טיסה ופעילות גופנית לאחר תסחיף ריאה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/09/2019 | 21:35 | מאת: איריס

שלום לפני כחודש אובחן אצלי תסחיף ריאתי שבגינו אושפזתי למס' ימים. עם שחרורי מבית החולים אני נוטלת תרופה לדילול הדם - EIIQUIS שתי כדורים ביום של 5 מ"ג. שתי שאלות: 1. האם ניתן לבצע פעילות גופנית (פילאטיס) ללא חשש. 2. אני מתכננת לטוס בעוד כחודשיים לצפון אפריקה -טיסה של שעה ולאחר מכן טיסת קונקשן של 4 שעות. האם יש מניעה רפואית ? לתשובתך אודה. רב תודות איריס

ניתן לבצע פילאטיס עם אלקוויס, רצוי להמנע מפעיליות העלולות לגרום לחבלות ודימום. תחת הטיפול באלקוויס ניתן לטוס.

מנהל פורום המטולוגיה