ערך לימפוציטים גבוהה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/08/2019 | 17:50 | מאת: דרור

שלום לפני כשבועיים שלחתי שאלה לגבי ערך לימפוציטים גבוהה וענו לי שיכול להיות זיהום או מחלה המטולוגית ראשונית ההמטולוג שלח אותי לבדיקה נוספת לסוג הלימפוציטים (לזה עדיין אין תשובה) ועוד הרבה מדדים אחרים מצ"ב קובץ תוצאות לגבי התוצאות, הערכים של הלימפוציטים נמוכים מבדיקה קודמת, ובמשטח מיקרוסקופי הלימפוציטים חזרו מתחת לגבול עליון. מה המשמעות של זה? כמו כן coombs direct יצא שלילי. מקווה שזה מעיד על משהו טוב :) האם אכן נראה כמו מחלה ראשונית ? ההמטולוג אמר משהו לגבי טרום סרטני. האם לזו הכוונה במחלה ראשונית? כמו כן הייתי רוצה לדעת מה זה מחלה ראשונית, מה המשמעות והאם יש ממה לחשוש?? תודה רבה על העזרה

01/09/2019 | 13:24 | מאת: דרור

שלום הגיעו עוד תוצאות אימונולגיה מצרף קובץ מעודכן תודה

03/09/2019 | 10:28 | מאת: דרור

מצ"ב עדכון בדיקה מלא האם כל תוצאות האמנולוגיה מעידים על משהו? האם זה מחלה ראשונית? תודה

אין באפשרותי לראות קבצים.

מנהל פורום המטולוגיה