פקטור 8 קרישת דם בדיקה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/08/2019 | 21:42 | מאת: דנה

שלום. יש לי שאלה אני בת 41 כבר שנתיים שיש לי נוירופתיה סיבים דקים מקבלת ליריקה 450 ליום ו סליחה אלטרול לשריפה בכפות ידיים ו רגליים . כבר חודשיים התחילו המוטומות למטה רגליים ו נפיחות מתחת לברכיים עשיתי MRI יצא יש בצקת קצת ו כואב המותאמות עברו אחרי שמרחתי תראומל . אבל גינס מחמס עושה לי כאב ברגליים ו לקחו לי פקטור 8 יצא 207 מותר עד 150 ו wf antigen 199 מותר עד 160 ו פקטור 13 עדיין אין תשובה רציתי לדעת עם תור שלי רק באמצע חודש נובמבר ו להיות בלחץ לרופא קרישת דם או זה לא כל כך נוראה למורות אני בלחץ מזה מכנס או גינס עושה כואב

לרמת גבוהה של פקטור 8 וגם VW AG אין משמעות-הבעיה היא אם הערכים נמוכים. ניתן להמתין בסבלנות לבדיקת המטולוגית

24/08/2019 | 12:50 | מאת: Dana

המוטולוגית הכל בסדר נשאר רק פקטור 13 . פשוט אני לובשת מכנס גינס אחרי זה למטה מתחיל כאב רגליים בפנים בברכיים כחולים בחיים לא היה לי את זה ראקה שלי הוא נוירופתיה סיבים דקים .

מנהל פורום המטולוגיה