בדיקות דם - שאלה לגבי בן 20

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/08/2019 | 07:59 | מאת: יעל

שלום , הבן שלי בן 20 , 10 חודשים לאחר מחלת הנשיקה , עשה בדיקות דם , הרופא שלו בחופש . אפשר לשאול איך עדיין הלימפוציטים גבוהים? הוא מרגיש טוב ולא חלה מאז (לא וירוס ולא חיידק) גם ה TSH גבוה , קצת לחוצים , נשמח להסבר אם ניתן , תודה

לרב לימפו יטין אמורים לחזור לתקין אם מדובר במחלת הנשיקה. לציין כי יש להסתכל על המספר האבסולוטי ולא על האחוזים. ממליצה להמתיו לרוםא המטםח שיחזור ויעריך שוב את הממצאים וישקוח אן יש צורך להפנות להמטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה