אאזנופילם גבוה בדם (22)

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

31/07/2019 | 00:03 | מאת: רפאל

אני מושתל כליה כ 12 שנים gfr מחושב 20 ובדיקות שנערכו אתמול רמת האחוזים של האאזנופילם היתה % 22 שהערך הגבוה התקין הוא 6 (עם סיפור של דלקות ריאה חוזרות האחרונה א-טיפית טופלתי בזינת ואזניל ועברתי לדוקסילין ושבוע שעבר חיסון לדלקת ריאות פנומוואקס אשמח לקבל מידע

קשה לענות, חשוב לדעת את המסםר האבסולוטי של האיאוזינופילים. לעליה באיאוזינופילים יכולות להיות סיבות רבות כמו זיהום, חשיפה לתרופות, מחלות דלקתיות, מחלות המטולוגיות ועוד ועוד. ממליצה בשלב ראשון לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה