המוליזה בבדיקה.מה עלי לעשות?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/07/2019 | 14:14 | מאת: דינה

שלום!אתמול עשיתי בדיקות שיגרה:ספירה,איומנוגלובולינים וביוכימיה.כל הבדיקות תקינות כולל מגוון תפקודי כבד .רקLDH וAST נפסלו בגלל המולוזיה. היום עשיתי בדיקות חוזרות.שוב הכל תקין כולל ספירה,שוב כל תפקודי הכבד תקינים ושובשני תפקודי כבד שציינתי נפסלו. האחות התקשרה למעבדה ושם טוענים שלא יכולה להיות בעיה טכנית פעמיים ברצף.האחות שביצעה בדיקות תמיד עשתה לי בדיקות ואף פעם לא הייתה בעיה עם המוליזה. באחת מהידיים סביב הציםורניים כבר כמה ימים יש צבע צהוב.אבל אף אחד לא מתייחס לזה. אני ממש מודאגת! אשמח להמלצתך.תודה דינה

התיאור שלך מתאים לבעיה טכנית בלקיחת הדם וזה קורה בדרך כלל כשקשה לקחת דם. הדרך לדעת את התוצאות היא לחזור שוב על בדיקת הדם אולי ע"י טכנאי דם מנוסה יותר.

מנהל פורום המטולוגיה