נגישות
נגישות

קרישיות יתר וקבלת טיפול כימותרפי.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/07/2019 | 08:41 | מאת: דנית

שלום, אני מתחילה לקבל טיפול כימותרפי בגלל סרטן השחלה וגרורות. אני אחרי ניתוח הסרת השחלות, הרחם האומנטום וניקוי הצפק. הטיפול המקובל אותו אני עומדת לקבל הוא אחת לשלושה שבועות - קרבופלטין + טקסול, במשך 6 טיפולים. אני סובלת מקרישיות יתר מאוד מורכבת כולל apla, ורוצה לברר אם במצב כזה אני יכולה לקבל כמקובל קרבופלטין - טקסול, בכמות המוצעת לי - פעם בשלושה שבועות, או שהכמות הרגילה של פעם בשלושה שבועות תזיק לי מהבחינה הזאת. הבנתי שיש אפשרות לפצל את הטיפול, לאחת לשבוע - ולהקטין את המנה לשליש מנה, כך שבסך הכל אקבל אותה כמות מתוכננת. האם : הטיפול עלול להזיק לי מבחינת קרישיות היתר ? או שאכן כדאי לפצל את הכמות כפי שפרטתי לעיל? כרגע לאחר הניתוח אני מזריקה קלקסן פעם ביום למשך חודש .בהמשך יתכן ואקבל קסרלו. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

קרשיות יתר בפני עצמה אינה סיבה לשנות את מינון הטיפול הכימותרפי המומלץ.

מנהל פורום המטולוגיה