פריטין 920 גבוה מאוד

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/06/2019 | 22:42 | מאת: חדי

הי בעלי ערך בדיקות דם הבוקר והגיעו תוצאות חלקן טובות חלקן פחות אבל ערך אחד מתוכן הלחיץ כהוגן פריטין 920 . חשוב לי לציין כי הוא שנתיים ברוך השם אחרי טיפולים , היתה לו לוקמיה . יש קשר ? ייתכן והשאירה לו מדדים כאלה ? אנחנו הולכים מידי חודש להיבדק בבית חולים ותודה לאל הספירות תקינות הטסיות תקינות . אולי יש קשר לבלוטת התריס ? רופאת המשפחה אמרה שזה קשור . אני לא יודעת מה לחשוב . שמעתי שכמויות הדם שקיבל יכול מאוד להשפיע על מדדים כאלה

לאחר טיפול בלויקמיה, עקב מנות דם שמקבלים, במקרים רבים רמת הפריטין נשארת גבוהה לאורך זמן.

28/06/2019 | 12:10 | מאת: חדי

אני מעריכה מאוד את התשובה תודה רבה רבה .

מנהל פורום המטולוגיה