רמות נמוכות של ברזל בהריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/06/2019 | 20:30 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בשבוע 30 להריון, מתחילת ההריון לקחתי ברזל לפי המלצות רופאת הנשים.. ספאטון אחכ פרנטל אחכ פרוגראד והמדדים היו רק בירידה. רופאת הנדים ביקשה שאקח בנדך חודש ספאטון בבוקר ובערב. בדיקת דם לאחר חודש הראתה המגלובין 8.9 פריטין 12 ברזל 40 האם לנסות לקחת פרוגראד שוב או חקחת עירוי כפי שרופאת הנשים המליצה? אני חוששת מעירוי כי קראתי שיש בזה סיכונים

במידה ועד כה הטיפול גרך הפה לא עזר, חש הגיון לקבל ברזל בעירוי.

מנהל פורום המטולוגיה