עוברת ניתוח קוסמטי ורוצה לדעת אם יש סיכון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/06/2019 | 00:48 | מאת: מבקשת עזרה

היי , עשיתי בדיקת קרישה והערכים יצאו לא תקינים , התוצאות היו pt Inr בבדיקה הראשונה 1.24 בבדיקה השנייה 1.16 Pt sec בדיקה ראשונה 15.2 בדיקה שנייה 14.3 Pt% בדיקה ראשונה 70 בדיקה שנייה 76 Appt sec בדיקה ראשונה 34.1 בדיקה שנייה 32.1 רציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה האמת שהייתי אצל המטולוג והוא אמר שזה חוסר בפקטור קרישה חמש או שבע ואין צורך בטיפול מכיוון שזה הועבר מגן אחד , אבא עירקי אמא אשכנזייה אבל רציתי לשמוע עוד חוות דעת כי אני בלחצים ואני ממש אשמח לעזרה!

פירוט התוצאות לא ברור לי וקשה לענות בלי לראות את תוצאות הבדיקות בצורה מדוייקת. האם נלקחו רמות של פקטורי קרישה?

20/06/2019 | 19:57 | מאת: תגובה לך

לא נלקחו לי רמות של פקטורי קרישה, רק רציתי לדעת אם זה באמת זה ואין סיכוי למשהו אחר

על פניו זה נראה תקין, אך קשה לענות בלי לראות את התוצאות בצטרה מדוייקת.

מנהל פורום המטולוגיה