זריקות קלקסן בטיסה עם עצירת ביניים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/06/2019 | 15:19 | מאת: אור פז

לאור קרישיות יתר ממנה אני סובלת ו- DVT שעברתי לפני 10 שנים, הומלץ לי על זריקות קלקסן 80 לפני טיסות ארוכות. אני צפויה לטוס לארהב בקרוב בטיסה מפוצלת ( 6 שעות טיסה, עצירת ביניים של 3.5 שעות וטיסת המשך של 8 שעות). האם זריקת קלקסן אחת תכסה את כל משך הטיסה (או שהיא מפסיקה להשפיע לאחר 12 שעות)? האם עדיף להזריק לפני הטיסה הראשונה ואז שוב, בחלוף 12 שעות במהלך הטיסה השניה? תוך כמה זמן מתחילה הזריקה להשפיע? רוב תודות על תשובתך!

לדעתי ניתן להזריק קלקסאן לפני הטיסה הראשונה. אמצעים נוספים שניתן לנקוט הם גרבי לחץ בזמן הטיסה ולקום מדי פעם ממושב המטוס.

מנהל פורום המטולוגיה