קרטיה נטילה פעם ביומיים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/05/2019 | 14:31 | מאת: מירב

שלום רב, עברתי החלפת מסתם מקבלת קרטיה 100 מ"ג להגנה ( אין חובה-מסתם ביולוגי) הרופא אמר שאני יכולה ליטול פעם ביומיים במקום כל יום האם זה לא יכול להיות בעיה מבחינה המטולוגית ? האם לגוף (מבחינת טסיות וכו) עדיף כל יום או שאין בעיה המטולוגית כלשהי בפעם ביומיים

לרב מקובל לקחת אספירין פעם ביום, ממליצה להיוועץ בקרדיולוג לגבי השאלה אם ניתן לרדת לפעם ביומיים במקרה של החלפת מסתם.

18/05/2019 | 22:11 | מאת: מירב

שלום רב, תודה רבה על תשובתך ץ הקרדיולוג שלי ייעץ לי פעם ביומיים. אך שאלתי הייתה האם מבחינה המטולוגית אין בעיה לפעם ביומיים (לגבי הטסיות וכו') תודה

מנהל פורום המטולוגיה