נגישות
נגישות

השפעת אליקוויס על כניסה להריון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/05/2019 | 14:50 | מאת: יולי

שלום וברכה, אני מטפלת כשנה וחצי באליקוויס 5 מ"ג פעמיים ביום עקב התפתחות DVT נרחב מגובה הכליות ומטה, אחרי לידת ביתי הבכורה. הבדיקות האחרונות שבצעתי לפני כחצי שנה הראו על שיפור מקסימלי (לפי דברי ההמטולוג) במצב הורידים ומשכך הפסקנו עם מניעת ההריון. אולם בטווח של חמישה חודשים האחרונים חוויתי 2 הריונות כימיים. שאלתי היא האם לאליקוויס תיתכן השפעה על קליטת ההריון?

לקריאה נוספת והעמקה

איני יודעת על קשר כזה.

מנהל פורום המטולוגיה