פענוח תצאות בדיקות דם,מה הפירוש?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/04/2019 | 14:32 | מאת: פיענוח בדיקות דם

Anti cardiolipin lgM 46.7 u/ml A.B2 GLYCOPROTEI lgG 34.0 U/ml A.B2 GLYCOPROTEI lgM. 59.1 U/ml עשיתי בדיקת דם לקולגנוגרם,ואלה התוצאות,היה רשום לח חיובי בינוני,אשמח לתשובתך מה זה אומר??,תודה רבה

מדובר בבדיקה חיובית לנוגדנים מקבוצת APLA הקשורים לנטיה לקרישיות. ההחלטה על המעקב והאם יש צורך לטפל קשורה חהיסטוריה הרפואית בעיקר להיסטוריה של קרישי דם וסיבוכי הריון. בכל מקרה נדרשת בדיקה נוספת בשם לופוס אנטיקואגולנט ומקובל לחזור על כל הבדיקות לאחר 12 שבועות. ממליצה לפנות ליעוץ המטולוגי מסודר.

מנהל פורום המטולוגיה