סרטן? ראמטולוגיה? חידה? נורמלי?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/03/2019 | 00:00 | מאת: אורלי

תוצאות חריגות וגבוהות לאדם בשנות ה6 לחייו Rheumatoid Factor Quantit Immunoglobulin M Kappa) Lambda FLC נמצא פס השקעה מונוקלונלי מסוג IgM Lambda Immunoglobulin M גבוה שתן ג'ונס שלישי בדיקת מח עצם לפני שנה ללא ממצאים לפי הרופאים אבל בעיקרון שללו מאילומה. האומנם? קרוב לשנתיים והערכים האלו עדיין גבוהים, הסימפטומים לא חלפו (ישנו ניסיון עם קולכיצין והוא לא עוזר)

הממצאים נראים גבוליים ולכן סבירות גבוהה כי לא מדובר במיאלומה, אך לא ניתן לענות בלי לראות את כל הנתונים ולהכיר את המקרה לעומק. ממליצה לפנות ליעוץ המטולוגי מסודר.

מנהל פורום המטולוגיה