ירידה בwbc ו ירידה בנוי טרופים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/02/2019 | 12:22 | מאת: דנה

שלום לך. רציתי לשאול אני בת 40 רווקה ללא ילדים. יש לי פחות מי חודש ירידה ב WBC 2 ו נוי טרופיים אתמול 0.7 . אני מקבלת ליריקה 300 בוקר 150 ערב ו אלטרול 25 יש לי נוירופתיה סיבים דקים. קיבלתי ב 16/1 פעם ראשונה IVIG 5 מנות ו הפסקתי לא עזר מי 24-1 ירידה בלקוציטים ו נטרופעלים היה גם חיידק. שטן נותנים לי מוקספן 500 3 פעמים ביום לפני שבוע היה חום 8 ימים עבר עם אנטיביוטיקה שמקבלת עכשיו. קצת מלחיץ אותי נטרופילים 0.7 . ירידה. מי 24 לינואר ממש מהר

מדובר בנויטרופילים נמוכים, ממצא הדורש המשך בירור, ביחוד אם חוזר על עצמו. הממצא יכול להיות משני לזיהום, תרופות ועוד.. אך יש לוודא שאין ירידה נוספת או פגיעה ביתר שורות הדם. מומלץ לחזור על ספירת הדם ולפנות ליעוץ המטולוגי מסודר.

מנהל פורום המטולוגיה