לויקציטים נמוכים מהרגיל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/02/2019 | 20:00 | מאת: רוני

שלום רב, בשלוש השנים האחרונות לויקציטים נמוכים. ערכים ארבע ומטה,בבדיקה אחרונה 3.6. כל הערכים האחרים תקינים מלבד ירידה קלה ב המוגלובין (12). בת 44 לא ממוצא תימני. סובלת מווסתות קשות ומידי פעם התקפי ורטיגו ( התקף אחרון לפני חודש וההתקפים משפחתיים אצלנו ). נוטלת על בסיס קבוע ויטמין d , חומצה פולית ו פרוביוטיקה. לסירוגין אומפרדקס בגלל ריפלוקס. האם תופעת ירידת הלויקציטים אמורה להדאיג? האם יש דרך להעלות אותם? תודה מראש.

מבחינה המטולוגית הערך החשוב מבחינת כמות התאים הלבנים הוא מספר הנויטרופילים.

מנהל פורום המטולוגיה