פקטור חמש קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/02/2019 | 11:49 | מאת: פקטור 5 קרישיות יותר

שלום רב, אני מאובחנת עם קרישיות יתר והיה לי אירוע DVT לפני כשנתיים. בהתחלה קיבלתי מינון קסרלטו 20 מ"ג ואחר כך עברתי למינון 10 מ"ג. שברתי את הרגל לפני כשבועיים ואני עם גבס ברגל מה שאומר שאני זזה משמעותית פחות ופחות פעילה כי צריכה להיות במנוחה. האם יש לי סיכון מוגבר לקרישי דם? האם כדאי לשקול העלאת מינון? תודהרבה מראש

לאחר שבר יש סיכון מוגבר לקרישיות. חשוב להמשיך לקחת מדללי דם אך אין תשובה ברורה לגבי המינון המומלץ.

07/02/2019 | 17:23 | מאת: תודה

תודה רבה מה מומלץ לי לעשות אם כך

מנהל פורום המטולוגיה