הפלות חוזרות וקרישיות.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/01/2019 | 22:57 | מאת: אני

שלום ד"ר. אני בת 29 בעברי 10 הפלות חוזרות. עשיתי ברור מלא. ההפלות היו מסיבות של הפסקות דופק בשבועות מוקדמים. 2 הריונות כימים. ועוד 3 הפלות שהיו ספטיות בשבוע 12. לא נמצא סיבה ברורה להפלות. הדבר היחיד-הטרוגזטית ל mthfr נטלתי קלקסאן 80 ואספירין ובכ"ז המשיכו ההפלות. ההריון האחרון- כן ילדתי!בשבוע 32. למרות הטיפול בקלקסאן ואספירין ילדתי מסיבה של היפרדות שליה. ואי ספיקת שליה-כך נמצא בבדיקה הפתלוגית. אני חוששת מאד מהריון נוסף. יש עניין לעלות עוד את מינון הקלקסאן? אני שוקלת 57. מה עליי לעשות?

נראה שקיבלת טיפול מקסימלי מבחינת מינון הקלקסאן, זאת בנוסף לאספירין.

מנהל פורום המטולוגיה