עיניים צהובות וגירודים ללא פריחה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/01/2019 | 17:44 | מאת: אסף

שלום . לפני כשבועיים היתה לי צרבת שממנה זה נמשך לכאבי בטן ,הייתי אצל רופא משפחה והוא נתן לי אניביוטיקה וטען שלכול הנראה הצרבת גרמה לדלקת .כמה ימים לאחר מכן התחלתי לגרד ללא סיבה וללא פריחה ובנוסף העיניים שלי צהובות ,ניגשתי לבית החולים עשו לי בדיקות דם ואמרו לי שהבילירובין שלי הוא 3.5 וזה גבוהה אשפזו אותי עשיתי בדיקת mri הכול תקין כבד, כיס המרה, טחול.בבדיקת גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה הכול תקין למעט גסטריטיס מאוד קל ולכול הנראה פיטריה בגרון. השאלות שלי הם. 1. איזה עוד גורמים יכולים לגרום לגרד הלא פוסק ולצהוב בעיניים. 2.עד כמה חמורה הבעיה שלי . הערות . אני תושב חו"ל ,וחולה hdhs נוטל פעמיים ביום 10 מיליגרם רטלין. היום שבוע לאחר האשפוז הבלירובין שלי עומד על 7 ,ומסיבה שאינה ברורה אני לא נכנס לשירותים למתן צואה רק למתן שתן שכבר יותר משבועיים בצבע כתום צהוב. תודה מראש לעונים .

השאלה אינה בתחום ההמטולוגיה, יש לפנות לגסטרואנטרולוג מומחה למחלות כבד.

מנהל פורום המטולוגיה