ברזל נמוך בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/01/2019 | 04:50 | מאת: אילת

לבתי בת ה 22 הסובלת מעייפות קשה ונשירת שיער מזה זמן לא מועט, יצאו התוצאות הבאות בבדיקות הדם: Fe 35. Ferritin104 ו B12- 246. בנוסף יצא כי הנויטרופילים שלה הינם ברמה של 7.72, לויקוציטים 12 Urea ברמה 4. ראשית מה כדאי לעשות עם רמת הברזל הנמוכה, ושנית, האם יש לכך קשר עם שאר התוצאות החורגות מהנורמה, אשר ציינתי לעיל. שלישית, לאיזה רופא מומחה לפנות- המטולוג, גסטרואנטרולוג, או מי? תודה רבה

המדד החשוב להערכה של מאגרי הברזל הוא פריטין וכאן תקין. כך שאין חסר ברזל. הנתונים שהצגת אינם מעידים על בעיה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה