תופעת קור מוזרה מאוד

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/12/2018 | 18:22 | מאת: שי

שלום, אני בת 25, ( לא בהריון ולא הייתי בהריון) יש לי כאבים מאוד חזקים בשדיים כמו לחץ (לא דקירות) זה קורה בשניהם בצורה שווה ולדעתי זה קורה שטיפה קר לי כי גם בנוסף יש לי באצבעות בכפות רגליים הרגשה של קרח שהן קופאות ממש ואני לא יכולה להזיז אותם.. רק עד שאני מתחממת קצת זה מפסיק אבל ברגליים זה נמשך לאורך זמן יותר מאשר בחזה. עשיתי בדיקת דם וה ESR שלי גבוה . הערכים עד 11 ויש לי 22. כמו כן אני אנמית , 10.8 ברזל כרגע אבל מה שמדאיג אותי זה הכאבים החזקים האלו.. אולי משהו בכלי דם? גם הC REACTIVE PROTEIN אצלי גבוה מעל הערכים.. אף פעם לא היו לי כאבים כאלו. אשמח לעזרה!

קרוב לוודאי שהכאבים קשורים לבעיה המטולוגית. במידה ויש חשד לחסר ברזל יש לבדוק רמת פריטין-מחסני הברזל. במידה ונמוך רצוי לקחת טיפול בברזל.

מנהל פורום המטולוגיה