האם יש קשר לגליבק? האם תופעת לוואי של גליבק?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/12/2018 | 16:39 | מאת: שמו

חולה cml מקבל גליבק. כאבים בקרסול כאשר בוצעה ביופסיה בקלקנאוס אך התוצאות לא מספקות ורוצים ביופסיה פתוחה. האם יתכן שזה אחת מתופעות הלוואי של הגליבק,או התפתחות לרעה של ה cml

גליבק יכול לגרום לכאבי פרקים, שרירים ועצמות. בדרך כלל מדובר בכאבים במספר מפרקים. לא ברור מה הממצא בקלקנאוס ומדוע דרושה ביופסיה וכן קשה לדעת אם יש קשר. ממליצה להגיע עם האינפורמציה מהאורטופד להמטולוג שיוכל להעריך את הנתונים בצורה מדוייקת.

מנהל פורום המטולוגיה