שטף דם תת עורי,לאחר גירוד אזור עקיצת יתוש

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

26/12/2018 | 17:01 | מאת: סרג יו

שלום שלשום הערצתי במרפסת ביתי בנחלת החדש בראשל צ וגירדתי חזק בשל גירוד שחשתי ביד מעל הבוהן.למחרת הופיע ע ג היד מעל הבוהן כתם אדום די גדול ובעת מגע באתם חשתי כאב. מה משמעות התופעה ומה את ממליצה שאעשה לפנות לרופאת המשפחה שלי ?? חשוב לי להדגיש שהיום היום הדני מהעקיצה הכתם האדום קטן לרבע מגודלו אתמול בבוקר והכאב כמעט נעלם. ממתין לתשובתך המלומדת. מידע נוסף אני סובל מסכרת 2 מאוזנת נוטל ג יאנואט 2 כדורים ביום

לא נראה כי המקרה קשור לתחום ההמטולוגיה. לבירור ניתן לפנות לרופא המשפחה.

מנהל פורום המטולוגיה