אספירין בייבי יומי לדילול דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/11/2018 | 13:15 | מאת: מישהו

שלום דוקטור, בחור בן 22, בעקבות סינדרומים של עורקים בגוף, קיבלתי המלצה מכירורג כלי דם להתחיל לקחת אספירין בייבי למניעת קריש דם באזור המוצר, כטיפול קבוע. מה דעתך על זה? אשמח לדעת מה החסרונות של טיפול זה, ומה הפרוצדורה במידה וירצו להפסיק אותו בהמשך, כי הבנתי שהפסקת טיפול מעלה בהרבה את הסיכונים להתקפי לב ואירועים, האם זה פוגע באיכות/תוחלת החיים שלי כביכול? תודה מראש.

איני מכירה את התכשיר אספירין בייבי. בדרך כלל כשרופא רושם אספירין מדובר בכדור של 75 מײג או 100 מײג ליום. אספירין משמש בין היתר למניעה של התפתחות קרישי דם בעורקים, המצב לאחר הספקת הטיפול דומה למצב לפני תחילת הטיפול. לגבי הסיבה למתן אספירין יש לפנות לרופא שמכיר את המקרה ורשם את הטיפול.

21/11/2018 | 08:48 | מאת: מישהו

כן זה אספרין 75מג, הבנתי שבעת הפסקה הוא גורם לעלייה חדה בקרישה ומסוכן יחסית, רציתי לשאול איך עובד התהליך של הגמילה של הגוף מתרופות כאלה והאם הגוף יחזור לעצמו אחרי ההפסקה.

מנהל פורום המטולוגיה