טסיות ...,,,,,,,,,,.......,.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/11/2018 | 19:28 | מאת: קטי

אני בגיל 64.משנת 2013 יש עלייה בטסיות היום אני על 1150 כבר חצי שנה. עשיתי את כל הבדיקות אין טחול מוגדל אין מוטציות.אני לא נוטלת שום תרופה.עושה פעילות גופנית יום יום.מה יכול להוריד?

האם מדובר במחלה ראשוניתשל מח העצם? לרב נדרשת גם בדיקה של מח העצם. במידה ומדובר במחלה ראשונית של מח העצם מקובל לתת טיפול בתרופה דוגמת הידראה כדי להוריד את מספר הטסיות. את זקוקה להערכה ויעוץ מסודר אצל המטולוג.

17/11/2018 | 20:28 | מאת: קטי

עשיתי בדיקת מח עצם לפני 4 שנים היה תקין.אני מסרבת לקבל הידראה.

מנהל פורום המטולוגיה