דימום פלאסמה סמיך מהפה והאף,מיגרנה נוראית

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/11/2018 | 00:32 | מאת: שירי

תמיד סבלתי ממגרנות כעת כשאני בת 53 המיגרנות תכפו ומלוות להן סחרחורות ואיבוד שיווי מישקל ובחילות,אף תרופה לא עוזרת ובסיום ההתקף שיכול להיות יומים יש הזעה קרה בצאוןאר ואז פרץ דם סמיך עם פלאסמה מהפה או מהאף מלווה ברעד גוף וחולשה קשה,,ורק אז עוברת אןותה מיגרנה,,,יש במשפחה גן של אוסלו וובר,ואין למחלה הזו מזור,האם לבעית המגרנות עקב כך יש מזור,מפחדת מההתקף הבא כל התקף קשה מקודמו חוששת משבץ עקב העובדה שכמויות של פלאסמה סמיכה נתקעות עד שיחרורן מהאף והסבל נורא מה עושים

קשה להבין על מה מדובר לםי התיאור. אך סביר שאין מדובר במחלה המטולוגית. לגבי מיגרנה כדאי לפנות לנוירולוג ולגבי הפרשה מהאף כדי לפנות לאאײג.

מנהל פורום המטולוגיה