בדיקות דם לא תקינות ייעוץ

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/10/2018 | 01:56 | מאת: אביב

עשיתי בדיקות דם בשנית יצא לי בתוצאות הכל תקין מלבד lym 53 (עודף) Neut 37 (מחסור) חשוב לציין כי זה כבר תקופה של שנה והרופא אומרת לי שהכל בסדר. בתקופה האחרונה אני מרגיש עייפות גבוהה,חוסר תיאבון,הקאות בלי סיבה מורגשת,הרגשת לחץ פתאומי כמו האדרנלין. חשוב לציין כי הלימפוציטים כבר תקופה כמו שנה גבוהים אך עכשיו גם הערכים של mono% התחילו להשתבש

הספירת התאים הלבנים יש להסתכל על המספר האבסולוטי של התאים ולא על האחוזים.

מנהל פורום המטולוגיה