תוצאות בדיקת דם לתינוקת בת 11 חודשים - האם אנמיה או משהו חמור יותר ?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/09/2018 | 22:56 | מאת: יוסי

ביתי בת 11 חודשים עברה בדיקת דם ואלו התוצאות החריגות שיצאו : המוגולובין - 10.3 Hematocrit - 30.9 (הנמוך הוא 34) MCH-Mean Cell Hemoglobin . - 23.8 ( הנמוך הוא 24) Lymphocytes % - 60.4 - הנמוך הוא 67 Monocytes # - 0.53 Eosinophils # - 0.21 האם מדובר באנמיה קלה? יש לציין שלאמא תמיד היו בעיות עם ספיגת הברזל , בבדיקת חצי שנה ההמוגלובין היה תקין. מה שמפחיד אותי זה מה זה לימפוציטים נמוכים ראיתי שזה קשור למחלות מח עצם? זה מאוד מלחיץ אותי עוד לא ראינו רופא ילדים אך נשמח לקבל יעוץ לפני בנוסף יש לציין שהילדה מתפתחת בצורה סבירה אף לפעמים צועקת הרבה וסובלת מאי שקט, כמו כן לא ישנה מספיק טוב בלילה

איני עוסקת ברפואת ידלים, ממליצה לפנות לרופא הילדים.

מנהל פורום המטולוגיה