מהם תסמינים ראשונים של עמילאידוזיס

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/09/2018 | 05:16 | מאת: גיורא

האם חלבון גבוה בנוזל עמוד השידרה ועצבים מוגדלים (בבדיקת u.s.)נימול וכאבים בעצמות יכולים להצביע על עמחלאידוזיס? מדוע שולחים דגימת דם לגרמניה?7

יש סוגים שונים של עמילודוזיס. אבחנה של עמילודוזיס נעשית על ידי ביופסיה של איבר מעורב ו/או שומן בטני. עמילודוזיס יכול לגרום לפגיעה כלייתית, לבהית, פגיעה בעצבים פריפריים ועוד.. תלוי בסוג. לא ברור לי על איזה בדיקה בגרמניה מדובר.

02/10/2018 | 09:50 | מאת: יהודית

גיורא... גם אני בתהליך בירור אשמח אם תיצור קשר כדי לשאול מספר שאלות. 0508891792 תודה

מנהל פורום המטולוגיה