בדיקות דם לפיענוח מהיר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

15/08/2018 | 18:57 | מאת: יעל

בתי בת 25 בריאה בדרך כלל. לפני יומיים התעלפה ל2 דקות. וחוותה דופק מואץ. היא הרגישה לדבריה כאילו לא יכולה לנשום. למחרת היינו אצל רופאת המשפחה שעשתה אק"ג ואמרה שיש קטע קטן בגל T חלק 3. ויש תור לאקו לב עוד 3 ימים. כיום היא מרגישה טוב יותר. אלו תוצאות בדיקות הדם שעשתה. WBC 11.9 שהערך הרצוי 4.8 עד 10.8 MCHC 30.9 כשהערך הרצוי מ32 עד36.7 ESR 35 כשהגבול 0-11 UREA 15.5 כשהערך הרצוי מ17 עד 43 HYPO% 17 שהערך הרצוי 0 עד 10 אודה לכם לפענוח הבדיקה אם יש צורך בטיפול מיידי התור הבא לרופאה בסוף החודש. תודה מראש יעל

מרבית השאלה אינה בתחום ההמטולוגיה. בנתונים החלקיים שהצגת- איני רואה בעיה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה