תוצאות בדיקות דם שיצאו בזמן נטילת פרדניזון

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

07/08/2018 | 11:25 | מאת: רינה

לאמי יצא בבדיקות הדם C3-226 C4-על גבול עליון של הנורמה PEP- פרקציות שונות גבוהות IGE-186 חשוב לציין שבאותה תקופה שהיא עשתה את הבדיקות דם האלו היא סבלה מאלרגיות, היא נטלה פרדניזון במשך תקופה של חודש ימים ובאותו הזמן גם אובחן אצלה אורטיקריה כרונית וחשש לחיידק בקיבה האלה דברים אלה יכולים להשפיע על הבדיקות דם? או שזה משהו אחר מדאיג?

נראה כי השאלה אינה קשורה באופן ישיר לתחום המטולוגיה.

07/08/2018 | 18:21 | מאת: רינה

אבל הרופאת משפחה אמרה לה שהיא צריכה ללכת להמטולוג בגלל הבדיקות דם האלו כי הן לא תקינות , אני שואלת האם התוצאות האלה מעידות על משהו חריג או שזה כנראה מכל מה שעבר עליה באותו הרגע

מנהל פורום המטולוגיה