חג שמח דוקטור אשמח אם תקראי בעיון ותעני לבדיקה שלי

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/04/2018 | 22:38 | מאת: אלי

(מ2014 ההומגלובין שלי נע בין 16 ל17 חוץ מפעם אחת שיצא 15.2). אז ככה אני סטודנט בן 26 גובה 1.74 משקל 66.5 עוסק בספורט 3 פעמים בשבוע..לא מעשן בקושי שותה אלכוהול..אוכל בשר אבל לא בצורה חריגה. ..שאלתי אליייך דוקטור ביום ראשון ביצעת בשעה 8 בבוקר בקופת חולים בדיקת דם וההומגלובין יצא 17 והומטקריט 51. כדוריות לבנות תקינות.(בבדיקה זו הייתי בצום כי עשיתי גם כימיה שיצא תקינה ולא זוכר אם שתיתי כמו שצריך). יומיים אחרי ביצעתי ספירה נוספת בשעה 7 בערב בבית חולים אלישע שבה הייתי רווי בוודאות.אני חושב שהתוצאה יותר סבירה אבל בשביל זה אני פונה.. אני אגש לרופא אבל אשמח לשמוע את דעתך?האם זה לימופתציה?האם קיימת בעיה כלשהיא?יש צורך להמשך בירור בבדיקה השנייה קיבלתי 16.5 מתוך 18 הומגלובין האם לפי דעתך זה סביר וההומטקריט יצא נמוך יותר. האם יש סיכון שזה יעלה לפי דעתך? נ.ב מצורפת רק הבדיקה השנייה

03/04/2018 | 22:39 | מאת: אלי

מצורפת הבידקה

יש צורך בבירור פוצלצטמיה במידה והמוגלובין מעל 16.5 או במידה והמטוקריט מעל 49.

מנהל פורום המטולוגיה