שאלה .................... .

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/09/2017 | 22:32 | מאת: איריס

יש לי המוגלובין 7.5 שאלתי היא כמה מיליגרם ברזל אני צריכה לקחת ביום לרמה כזו של המוגלובין .. קניתי כדורי ברזל פורול , מיליגרם Perrous lron-100 MCg 400- pollc acid שאלתי היא האם כדור זה מתאים לי וכמה לקחת ממנו ?

במצב של חסר ברזל יש לקחת בין כדור אחד לשני כדורים של תכשיר ברזל ביום למשך מספר חודשים לפחות. לא מכירה את התכשיר הספציפי אבל זה נשמע בסדר. במקרים מסויימים ניתן גם לקבל ברזל דרך הוריד.

03/10/2017 | 18:03 | מאת: איריס

יש לי בנוסף לאחרונה נשירת שיער חמורה סביר להניח שזה מרמה נמוכה של המוגלובין , שאלתי מה עושים? לקחת עוד משהו בנוסך לכדור ברזל? מאה מיליגרם של ברזל זה הרבה לקחת ביום?

מנהל פורום המטולוגיה