תוצאות בדיקת דם מעבדה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/08/2017 | 11:18 | מאת: אדם

כחודשיים סובל מסחרחורת דיזינס (לא סיבובית) קצת טשטוש בראיה, בחילות וכאבי חזה ועיקצוצים בקצות אצבעות הידיים בבדיקת דם שעשיתי נמצא ערכי נוגדני בלוטת התריס tpo שנמצאו מעל 1000 עם tshתקין 3.3 נמצא mcv 78.49 חומצה פולית 5.3 וויטמין b12 337 האם יכול להסביר את התופעות? האם אני מדרש לקחת תוספים הרופאי משפחה חלוקים בדעותיהם

נראה שאין חסר בחומצה פולית וB12. לא ציינת את ערכי הברזל והפריטין. לגבי בלוטת התריס- לא בתחום התמחותי.

06/08/2017 | 15:00 | מאת: אדם

זה שהmcvנמוך וחומצה פולית גבולית בנוסף mch הוא 16.5 לא מראה על אנמיה קלה פריטין תקין והומוגלובין וברזל לא בדקו

אנמיה- הכוונה המוגלובין נמוך.

מנהל פורום המטולוגיה