ממצא פלאורלי לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

19/10/2016 | 10:54 | מאת: נתן

שלום רב, אודה לתשובתכם המהירה שכן אני נורא מודאג. אבא שלי עבר ניתוח מעקפים לפני כחודש. לאחר צילום חזה אתמול, אבקש חוות דעת לגבי הממצאים הבאים: צילום חזיתי מסובב לשמאל, מצב לאחר ניתוח מעקפים. צל הלב נראה מורחב. שתי הריאות ללא חשד לממצא חריג. מימין ללא עדות לממצא פלאורלי ומשאמל הפעם הודגם ממצא סמיך מוגדר בגודל כ-20 ממ הממוקם עם בסיס רחב על פלאורה דופנית תחתונה - הממצא לא הודגם בצילום מ-06.2013. טיבו לא ברור. אודה לתגובתכם. תודה רבה, נתן

06/11/2016 | 09:24 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום וסליחה על העיכוב, אין באפשרותי לענות על שאלה זו ללא לדעת במה מדובר. הצילום לא לפניי, ואינני יודע כלום על ממצא זה פרט לתאור שלך, נא להתייעץ עם רופא שיכול לראות בעניו את הממצא שאתה מתאר. תודה ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה