מסתם טוקסדאלי אי ספיקה קשה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

10/08/2016 | 14:04 | מאת: אבי

שלום רב אדם בן 80 עבר ניתוח מעקף 1 מעקף ראשי בשל חסימה של מעל % 80 באקו לפני הניתוח לא היו שום בגעיות במסתמים והם היו תקינים חודש לאחר ניתוח מעקפים אי ספיקה במסתם הטיקוספדאלי שלושה חודשים לאחר ניתוח מעקפים אי ספיקה קשה במסתם הטיקובפדאלי השאלות איך הדבר נוצר כאשר בעבר המסתמים היו תקינים מה המשמעות של אי ספיקה קשה במסתם הטיקובפסדלי האם בעצם הנתוח בוצע סתם כי התחושות הם אותם תחושות כמו לפני הניתוח תודה אבי

14/08/2016 | 08:57 | מאת: ד"ר איתן שניר

אינני רואה קשר בין ניתוח המעקפים שעברת ואסק במסתם- הטריקוספידלי- כל כך סמוך לניתוח מעקפים, לדעתי הייתי נעזר בטיפול רפואי מקסיצלי, ונמנע מאפשרות ניתוחית בשל אס"ק המסתם.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה