חזרה לצלילה תאחר פנאומדנסטינום ספונטני

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/07/2016 | 16:53 | מאת: עידן

לפני כחצי שנה עברתי פנאומדנסטינום ספונטני עקב קוצר נשימה מסיבי, נאמר ע"י כירורגית חזה בבית החולים שיבא שאני לא יכול לצלול, לעשות צניחה חופשית ולעשן כל חיי. אני צולל זמן רב עם רשיון צלילה ואני מעוניין להמשיך בזה. אני בן 21 בזמן צבא. חזרתי לשגרה מלאה בתפקיד בצבא. הקוצר נשימה פחת משמעותית. לא נמצא שיש לי אסטמה (הייתה לי שהייתי קטן מאוד) האם אוכל לחזור לצלול? תודה רבה.

25/07/2016 | 10:51 | מאת: ד"ר איתן שניר

כדאי לעשות סיטי חזה ,ולבוא איתו למרפאת נתוחי ראות , שלנו בבלינסון, ע"מ לקבל חוות דעת לגביי המשך צלילות.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה