סיכום בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/06/2015 | 16:40 | מאת: שושו

חדר שמאל בגודל תקין 25/52 ממ היפרטרופיה קלה 11/13 ממ התכווצות ו בגבול תחתון של הנורמה עם הפרעה אזורית ב התכווצות אקינזיה בספטום אמצעי ,ספטואפיקלי עם הפרעה ברלקסציה גל e a גודל לתפקוד תקין של חדר ימין . תפקוד של המסתמכים : מסתם אאורטלי מעובה ללא היצרות, דולף במידה קלה . הלחץ הריאתי איננו מוגבר אשמח לקבל תשובה בעלי בן 67

09/06/2015 | 13:04 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, בדיקת האקו הנ"ל צריכה פיענוח של קרדיולוג אין ממצא המצריך ניתוח לב אך כן בדיקת קרדיולוג והחלטה על המשך בירור. בברכת בריאות, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה