לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

27/04/2015 | 14:14 | מאת: אילנה

שלום רב, בעלי עבר נתוח מעקפים לפני פחות מחודש אבקש לדעת האם התופעות הבאות הן חלק מהליך ההחלמה, תחושת קור חריפה כולל רעידות, כאבים בכתף שמאל, שינה טרופה, הרדמות במצב ישיבה, עייפות קשה, חוסר רצון כללי. גרד בתפר החזה. תודה

30/04/2015 | 11:41 | מאת: ד"ר איתן שניר

אילנה שלום רב, מהלך ההחלמה מניתוח מעקפים יכול להתאפיין בשבועות הראשונים בחלק מהתופעות שציינת. עם זאת, במידה והתלונות נמשכות עדיף להיבדק על-ידי רופא מהמחלקה המנתחת, כולל צילום-חזה. החלמה מהירה, ד"ר איתן שניר.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה