ניתוח להסרת קרצינומה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

02/11/2014 | 13:22 | מאת: משה

שלום רב אבי בן 78 סובל מתפוקת לב נמוכה וצריך לעבור ניתוח להסרת קרצינומה לאחר טיפולים כימיים. לפני כשבוע ניסו לבצע ניתוח אך הלב לא עמד בעומס וכתוצאה מכך קיבל דום לב וביצעו בו החייאה.והניתוח הופסק בטרם התחיל. שאלתי מה האופציות העומדות מבחינה רפואית לטיפול בבעיה כזו. וחוות דעת רפואית האם בכלל לבצע ניתוח? תודה מראש

12/11/2014 | 12:25 | מאת: ד"ר מילטון סאוטה

שלום, קרוב לוודאי שעקב המצב הלבבי אי אפשר יהיה לבצע את הניתוח שוב. בכל אופן אנחנו ממליצים על עיבוד קרדיולוגי מלא כולל אקו לב ובדיקות הדמייה ברפואה גרעינית וייעוץ קרדיולוג מומחה. אם הניתוח לא אפשרי ממליץ על ייעוץ אונקולוג המומחה לסרטן ריאה בברכה, ד"ר מילטון סאוטה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה