כאבים בבית החזה לבת 3.5 שיש לה אסתמה וחזה סנדלרים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

23/06/2014 | 22:23 | מאת: שרון

שלום. איני יודעת אם זו הכתובת הנכונה. אם לא - אודה על הפנייה. בתי בת 3.5. יש לה אסתמה קלה ומלידה חזה סנדלרים. מאז שנולדה היא הולכת לרופאים, טופלה בפיזיותרפיה מגיל 4 חודשים עד גיל שנתיים (הולכת מגיל 1.7) קשיים בדיבור וכו'. עד גיל שנה הייתה אלרגית לחלב. בדיקת CT הראתה לחץ על הסרעפת. לטענת רופא הריאות מ"דנה" מצב הפקטוס דווקא השתפר. מזה שבועיים היא מתלוננת בבוקר ובערב על כאבי בטן ומצביעה על בית החזה. היא לגמרי לא הטיפוס הקוטרי. רופא הריאות קבע שאין קשר לריאות. באקו לב נשללה בעיית לב. כשאני נותנת לה אקמולי 2CC היא בד"כ מפסיקה להתלונן. בדנה באיכילוב המליצו על בדיקת גסטרואנטרולוג. האם יש קשר בכלל? האם אני צריכה לקחת אותה לאורטופד? אודה לתשובה מהירה.

06/07/2014 | 09:21 | מאת: ד"ר מילטון סאוטה

שלום רב, הגיל המומלץ לתיקון חזה סנדלרים הוא מעל גיל שמונה (אם בכלל יש צורך בתיקון) הבעיה היא אסטטית בלבד. לגבי התלונות - ממליץ על המשך מעקב ובירור אצל רופא ילדים בברכה, ד"ר מילטון סאוטה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה