חיידק על המסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/06/2014 | 23:17 | מאת: אביב

שלום דר יש לאבא שלי דליפה במסתם מיטרלי .. הוא מאושפז בבית חולים בעקבות אנדוקרדיטיס הוא מטופל באנטיביוטיקה דרך הוריד כול 6 שעות הרופאים אומרים אם לא יעבור לו בימים הקרובים החיידקים .. הוא יצטרך ניתוח . כרגע הטיפול התרופתי לא כול כך עוזר.. האם יש עוד טיפול תרופתי אחר לנסות לטפל לפני שניגשים לניתוח?? תודה

21/06/2014 | 17:57 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, סליחה על האיחור בתגובה באם השאלה עדיין רלוונטית חסרים מספר פרטים קליניים על מנת לענות עליה - מה מידת הדליפה של המסתם? האם יש זיהוי של החיידק? האם יש עדיין חום? באופן עקרוני - באם הטיפול האנטיביוטי מתאים לחיידק אבל לא משפר את מצבו יש להתקדם לניתוח שיספק פתרון לזיהום בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה