נסיעה לחו"ל 4 חודשים אחרי ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

10/05/2014 | 16:46 | מאת: משה 3

לפני 3 חודשים עברתי ניתוח מעקפים. לאחר הניתוח הצטברו נוזלים מעל הריאה ועברתי ניקור 5 שבועות אחרי הניתוח. הצטברות הנוזלים נמשכה וטופלתי בפוסיד ויש הטבה משמעותית. אני עומד לנסוע לחו"ל (טיסה של שעה) בעוד שבועיים (זה יוצא 3 וחצי חודשים מיוום הניתוח) ולדעת הרופא המטפל אין מניעה לנסוע. האם יש מניעה בכך לדעתכם?

10/05/2014 | 19:40 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, בד"כ מומלץ להמתין שלושה חודשים עד לטיסה. עם זאת, אתה עלול להתקל בבעיה מבחינת הביטוח הרפואי שלא שש לבטח מנותחים "טריים" בכל מקרה, שתהיה טיסה נעימה בברכה ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה