חוטי נירוסטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/04/2014 | 21:12 | מאת: מלי

אמי אישה בת 83 עברה ניתוח מעקפים בבית חולים סורוקה לפני 14 שנים .מאז יש לה כאבים בבית החזה בשל חוטי הנירוסטה הקשורים שם.אולם היום הכאבים בלתי נסבלים ברמות קשות מאוד .היתה אצל רופא כאב וגם הוא לא מצליח למצוא פתרון לכאב בעוצמה קשה מאוד מאוד.אודה אם תעזרו לי בבעיה .כי אמרו לי שאי אפשר לנתח אותה ולהוציא את חוטי הנירוסטה .זה מסוכן עבורה.מה אפשר לעשות ??היא טוענת שלא יכולה לחיות כך.

29/04/2014 | 20:33 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום מלי, בהנחה שחוטי הנירוסטה אכן גורמים לכאבים אין מניעה להוציא אותם בסיכון מינימלי. יש לוודא כי הם אכן הגורם לכאב (ולא סיבה לבבית לדוגמא) בברכה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה