הערבה 3

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

06/04/2014 | 13:18 | מאת: יריב יוסף

שלום רב, אבי צריך לעבור ניתוח להחלפת מסתם. לאחר קריאה בנושא, הבנתי שיש צורך לחבר את העורק הראשי בעזרת קנולה למכונת לב ריאה. עוד הבנתי שיש 3 סוגי קנולות עם אורך טיפ שונה. שאלתי היא כיצד קובע המנתח באיזה קנולה עם אורך טיפ להשתמש בחיבור לעורק?היות שטיפ לא מתאים יכול לגרום לפיצוץ העורק. תודה ובברכה יריב יוסף

09/04/2014 | 11:00 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, בחירת הקנולה נעשית על פי רוב לפי העדפת המנתח ועל סמך נסיונו. לא ידוע לי על סיבוכים שנובעים מטיפ קנולה כזה או אחר אני מאחל לאביך הצלחה בניתוח ובריאות שלמה, ד"ר איתן שניר

27/04/2014 | 11:50 | מאת: יריב יוסף

ד"ר שניר היקר לצערי אבי נפטר מתהליך זה (לדברי הצוות המנתח). אולי לא זאת האמת, אך זה מה שנאמר לנו. יריב יוסף

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה